Név
E-mail cím

Vizes falak káros hatásai

Mire számíthat, ha a falszigetelés sérült, elöregedett vagy hiányzik?

Ebben az esetben a víz valószínűleg már el kezdett felfelé szivárogni a falban, és mivel szereti a társaságot, magával hozza jó barátait, az oldott állapotban lévő sókat. Ez a díszes társaság pedig az alábbi, kellemesnek semmiképp sem nevezhető dolgokkal fogja Önt bosszantani.

Romlásnak indul az egészségi állapota!

A vizes, dohos szagot árasztó falakban elszaporodnak a különféle kártékony élőlények. Alattomosan, akár csak évek hosszú során kialakuló, kellemetlen betegségeket okoznak (asztma, allergia, reumás bántalmak), ráadásul mindezt akár úgy, hogy mire az első komoly tünetek jelentkeznek, a folyamatokat már nem lehet visszafordítani.

Gyakoribb felújítási munkálatok

A vizes falakban a sókoncentráció jóval magasabb, mint a szárazakban, ezért az ilyen falak felújítását (újravakolás, festés) jóval gyakrabban kell elvégezni. Ráadásul, amíg a vízszigetelést meg nem oldjuk, addig az ilyen munkákra kiadott pénz leginkább ablakon kidobott pénz.

Magasabb fűtésszámla

A vizes falak kiválóan vezetik a hőt, amit a fűtésre kiadott költségeinken remekül lemérhetünk. Ráadásul minél magasabban van a víz a falakban, annál nagyobb felületen veszik el a meleg. Próbált már vizes ronggyal megfogni egy forró tepsit?

Lepergő festék és vakolat

A felszivárgó víznek ugyan barátai az oldott állapotban lévő sók, de a víz egy hűtlen dög, és mihelyt a vakolat külső részére ér, elpárolog, a sókat meg ott hagyja. Ezek a sók meg bánatukban száradni kezdenek, ami náluk, ellentétben velünk, erős térfogat növekedéssel jár. Ez pedig belső feszültséget, repedéseket okoz a vakolatban, festékben, így azok hullani, peregni, porlani kezdenek.

Dohos szag, penészes falak

Végre itt a tél, és mivel tudjuk, hogy a vizes falak kiválóan vezetik a hőt, így a falak belső része relatíve hideg lesz, amin pedig a belső pára remekül kicsapódik. Pont úgy, mint amikor nyáron kiveszünk egy üveg hideg sört a hűtőből. A penészgombák ezt imádják, örömtáncot lejtenek ezen a nedves falon és elkezdenek szaporodni. Először csak egy kisebb részen, aztán jönnek a sarkok, élek, a szekrényekben tárolt ruhák.

Ez azonban még nem minden. A lakásban kellemetlen, dohos, penészes szag kezd terjengeni, amit átvesznek a ruhák, bútorok, könyvek. Nem éppen alkalmas egy ilyen környezet egy meghitt karácsonyi vacsorához a családdal.

Mindössze 1 lépés választja el attól, hogy az utólagos falszigetelés segítségével véglegesen megoldja a vizes falak okozta problémákat!

Utólagos vízszigetelés - lépés 1

Kérje most épület diagnosztikai szolgáltatásunkat, melynek során megmutatjuk, hogy az Ön épületénél az utólagos falszigetelés mely technológiái alkalmazhatók.Az épületfelmérés tartalma:

Vizes falak bemérése Vizes falak műszeres nedvességdiagnosztikai mérése

Vízszigetelés, vizes falak tanácsok Szaktanácsadás vízszigetelés, vizes falak témában

Vízszigetelés, falszigetelés módszerek Utólagos falszigetelés technológiák ismertetése

Vízszigetelés, falszigetelés árak Vízszigetelés megoldási javaslat és árajánlat készítése


Kérdése van vízszigetelés, vizes falak, falszigetelés árak témában?
Írja meg!


Vízszigetelés, falszigetelés kérdések Tegye fel kérdését, segítünk! Kérjük, vegye figyelembe, hogy pontos ajánlatot, melyben szerepelnek a falszigetelés árak, csak előzetes épületfelmérés után tudunk adni!Aquapol vízszigetelés vélemények


F. Ágnes, Budapest

"Maximálisan érthető és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam a vízszigetelés technológiáról a közvetlen, udvarias munkatársaktól. Bár így működne minden más is!"

Kovács Zsuzsanna, Óvodavezető, Budapest

This text will be replaced

Rövidfilm a Süni Óvoda vezetőjével az Aquapol vízszigetelés technológiáról.

Pap Tibor lelkipásztor, Debrecen

This text will be replaced

Riport a debreceni Kistemplom lelkipásztorával az Aquapol vízszigetelés technológiáról.


Dr. Márkus Mihály püspök levele
"A tatai Református templomban éppen 20 éve 1987-ben rendeltük meg..."

Tevékenységeink: Vízszigetelés, vizes falak szigetelése, falszigetelés, utólagos szigetelés, vályogház vízszigetelés, falszárítás, falkiszárítás, nedves falak vízszigetelése, vizesfal szigetelés, vert falak vízszigetelése, falszigetelés árak számolása

Utólagos szigetelés profi partnerek: www.falkiszaritas.hu www.atveresmentes-vizszigeteles.hu

Vízszigetelés, falszigetelés telephelyek: Budapest, Balatonlelle, Eger, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, Vértesszőlős

Hívjon most (vízszigetelés forródrót): Juhász Péter Vizes falak szakértője +36 20 471 5869

Szerzői jogok (c)2006-2023 Falszigeteles.org (Vízszigetelés, vizes falak szigetelése, falszigetelés)