Név
E-mail cím

Gyakran ismételt kérdések vízszigetelés, falszigetelés témában

Miért nem alkalmas a szárító vakolat a vizesedés megszüntetésére?

Örök szabály: attól, hogy a fal felületét levakoljuk valamivel, a belsejében a víz még akadálytalanul áramlik felfelé. Hogy a lélegző vakolat elpárologtatja a vizet? Igaz, és mi van a víz által szállított sókkal?

Ezek a sók idővel eltömik a lélegző vakolat pórusait, így a lélegző vakolat vízzáró vakolat lesz. Ez pedig nem párologtatja a vizet, ellenben a falban egyre fentebb vezeti, amíg ki nem tud párologni. Utólagos falszigetelés nélkül a lélegző vakolat többet árt, mint használ.

Miért omlik le a vakolat, pereg le a festék az állandó javítás ellenére?

Ez is a vízzel együtt érkező sók számlájára írható, amik az építőanyagban és a vakolat külső héjában maradva kikristályosodnak, térfogatukat megnövelik, és így jön létre a festék és a vakolat lepergése, roncsolódása.

Miért válasszon inkább minket, mint a többi hasonló céget, amiket mostanában nézeget?

Anélkül, hogy más utólagos falszigeteléssel foglalkozó cégeket minősítenék, inkább az általunk alkalmazott technológiákról tájékoztatom, melyek az alábbiak miatt fekszenek biztos alapokon:

Mi köze van a fal vizesedésének a fűtésszámlámhoz?

Van egy remek tulajdonsága a nedves falnak, mégpedig hogy kiválóan vezeti a hőt. Minél magasabban van a ház falaiban a víz, annál nagyobb felületen teszi ezt. (Próbálja csak meg a forró tepsit vizes ronggyal kivenni a sütőből!) Milyen hatással van ez Ön szerint a fűtési költségekre?

Mitől lesz penészes és dohszagú minden?

Télen a vizes, salétromos falak a belső felületükre vezetik a kinti hőmérsékletet ("süt a hideg"), így ugyanaz játszódik le, mint amikor nyáron elővesz a hűtőből egy üveg hideg italt, és néhány perc múlva csak úgy gyöngyözik rajta a kicsapódott pára. Csak ez a pára most a szoba falán fog gyöngyözni.

A penészgombák meg örömtáncot járnak majd rajta...először csak egy kis részen, aztán egyre elszaporodnak, és végül már a szekrényben lévő ruháknak sem tudnak ellenállni. És nem biztos, hogy a penész-parfüm a legjobb belépő egy buliba, vagy a dohos szag egy meghitt esti vacsorához..

Mindössze 1 lépés választja el attól, hogy az utólagos falszigetelés segítségével véglegesen megoldja a vizes falak okozta problémákat!

Utólagos vízszigetelés - lépés 1

Kérje most épület diagnosztikai szolgáltatásunkat, melynek során megmutatjuk, hogy az Ön épületénél az utólagos falszigetelés mely technológiái alkalmazhatók.Az épületfelmérés tartalma:

Vizes falak bemérése Vizes falak műszeres nedvességdiagnosztikai mérése

Vízszigetelés, vizes falak tanácsok Szaktanácsadás vízszigetelés, vizes falak témában

Vízszigetelés, falszigetelés módszerek Utólagos falszigetelés technológiák ismertetése

Vízszigetelés, falszigetelés árak Vízszigetelés megoldási javaslat és árajánlat készítése


Kérdése van vízszigetelés, vizes falak, falszigetelés árak témában?
Írja meg!


Vízszigetelés, falszigetelés kérdések Tegye fel kérdését, segítünk! Kérjük, vegye figyelembe, hogy pontos ajánlatot, melyben szerepelnek a falszigetelés árak, csak előzetes épületfelmérés után tudunk adni!Aquapol vízszigetelés vélemények


F. Ágnes, Budapest

"Maximálisan érthető és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam a vízszigetelés technológiáról a közvetlen, udvarias munkatársaktól. Bár így működne minden más is!"

Kovács Zsuzsanna, Óvodavezető, Budapest

This text will be replaced

Rövidfilm a Süni Óvoda vezetőjével az Aquapol vízszigetelés technológiáról.

Pap Tibor lelkipásztor, Debrecen

This text will be replaced

Riport a debreceni Kistemplom lelkipásztorával az Aquapol vízszigetelés technológiáról.


Dr. Márkus Mihály püspök levele
"A tatai Református templomban éppen 20 éve 1987-ben rendeltük meg..."

Tevékenységeink: Vízszigetelés, vizes falak szigetelése, falszigetelés, utólagos szigetelés, vályogház vízszigetelés, falszárítás, falkiszárítás, nedves falak vízszigetelése, vizesfal szigetelés, vert falak vízszigetelése, falszigetelés árak számolása

Utólagos szigetelés profi partnerek: www.falkiszaritas.hu www.vizesfalszigeteles.com www.atveresmentes-vizszigeteles.hu

Vízszigetelés, falszigetelés telephelyek: Budapest, Balatonlelle, Eger, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, Vértesszőlős

Hívjon most (vízszigetelés forródrót): Juhász Péter Vizes falak szakértője +36 20 471 5869

Szerzői jogok (c)2006-2018 Falszigeteles.org (Vízszigetelés, vizes falak szigetelése, falszigetelés)